HAGI-festival – aanmelden!

Ter gelegenheid van de viering van 60 jaar Hardinxveld-Giessendam worden er vele activiteiten en evenementen georganiseerd de komende maanden binnen onze gemeente. Diverse bestaande organisaties en / of locaties hebben hierbij een belangrijke rol. Er is echt voor iedereen wat te doen. Zo zijn er kampioenschappen pappelellen, een oefenbaan ligt in de museumtuin. Op 30 september HAGI-markt en veel activiteiten bij het museum!

Aanmelden voor activiteiten? Klik hier

In het kader van het HAGI-festival 2017 is de gemeentevlag van Hardinxveld-Giessendam te koop. Iedereen die dit wil kan een vlag aanschaffen en tijdens de festiviteitendagen of bij een andere gelegenheid uithangen. Om te laten zien dat hij of zij een betrokken inwoner is van dit mooie dijkdorp aan de rivier de Merwede.

Wilt u meer weten? Klik hier