Vlag Hardinxveld-Giessendam te koop

In het kader van het HAGI-festival 2017 komt de gemeentevlag van Hardinxveld-Giessendam te koop. Iedereen die dit wil kan een vlag aanschaffen en tijdens de festiviteitendagen of bij een andere gelegenheid uithangen. Om te laten zien dat hij of zij een betrokken inwoner is van dit mooie dijkdorp aan de rivier de Merwede.

Er is een voorintekening gestart, omdat een aantrekkelijke aankoopprijs alleen kan worden gerealiseerd bij voldoende belangstelling. Het formaat van de vlag is 100 x 150 cm en de kosten zijn € 12,50 per stuk, inclusief btw. Om dit project te laten slagen zijn er minstens 100 bestellingen vooraf nodig.

Om te bestellen moet u twee handelingen verrichten:

  1. € 12,50 (bij meer vlaggen een veelvoud daarvan) overmaken op bankrekening NL 93 RABO 0395 0010 05 ten name van Stichting Vrienden van De Koperen Knop. Vermeldt daarbij wel uw naam.
  2. Een mail sturen naar het museum: koperenknop@planet.nl met daarin het woord vlag en uw naam, adres en telefoonnummer.

De vlaggen zijn dan vanaf 1 september 2017 af te halen in het museum (Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam, telefoon 0184-611366: dinsdag t/m vrijdag van 13-17 uur en zaterdag van 11-17 uur). Bij onvoldoende voorintekening worden alle overmakingen teruggestort.

Ter gelegenheid van de viering van 60 jaar Hardinxveld Giessendam worden er vele activiteiten en evenementen georganiseerd de komende maanden binnen onze gemeente.

Diverse bestaande organisaties en / of locaties hebben hierbij een belangrijke rol. Er is echt voor iedereen wat te doen. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.hagifestival.nl