Adres en route

U vindt het museum op het adres Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam

552x366 Koperenknop frontfoto

Met de auto

U neemt vanaf de A15 afslag 26 Hardinxveld-Giessendam. Aan het eind van de afrit gaat u vanaf Rotterdam linksaf, en vanaf Gorinchem rechtsaf  (Nieuweweg). Bij de rotonde rijdt u rechtdoor en volgt u verderop de verwijzingsbordjes. U gaat bij de T-splitsing linksaf, bij de spoorwegovergang de spoorlijn over en rechtsaf Binnendams in. Het museum vindt u na ruim 800 meter aan uw linkerkant. Op het museumterrein zijn parkeerplaatsen.

Met het openbaar vervoer 

Trein
U stapt uit op het station Hardinxveld-Giessendam op de spoorlijn Dordrecht-Gorinchem/Geldermalsen  (Arriva). U loopt naar de spoorwegovergang. Daar ziet u aan de zijde van spoor 2 het bordje ‘Koperen Knop’. U loopt/fietst rechts Binnendams in. Na ruim 800 meter ziet u het museum aan uw linkerkant. De wandeling naar het museum duurt 10 minuten.

Bus
Lijn 76  (Arriva) rijdt tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam en stopt op de halte ‘De Koperen Knop’. U kunt op het station van Hardinxveld-Giessendam of op het station van Gorinchem opstappen. Voor meer informatie: www.arriva.nl.

NB: op feestdagen rijdt op deze lijn een taxibus die van tevoren besteld moet worden