Arrangementen en groepsuitjes

Museum De Koperen Knop is een prima locatie voor een groepsbezoek. Deze brochure bevat enkele mogelijkheden. Een museumbezoek met of zonder rondleiding, koffie met wat lekkers erbij, lunchmogelijkheden en meer.

Wellicht heeft u zelf een idee voor een bezoek aan De Koperen Knop. Het museum gaat graag met u op zoek om uw specifieke wensen te vervullen.

In de meeste gevallen gaat het om maatwerk. Wilt u meer informatie? Bel tijdens kantooruren 06-12333824 of mail via reserveringen@koperenknop.nl

 

BEZOEK & WAT EXTRA’S

 • Knop-uitje – gezellig met elkaar naar het museum
  ontvangst met koffie en gebak  ׀  rondleiding met een gids  ׀  binnen en buiten rondkijken op eigen gelegenheid € 10,–  p.p.
 • Bakkersbrood – museumbezoek & lunch
  ontvangst met koffie  ׀  rondleiding  ׀  broodjesbuffet met soep, fruit, koffie/thee/jus d‘orange  vanaf € 22,50  p.p.
 • Boomgaardlunch – picknicken in de tuin of op het terras
  ontvangst met koffie  ׀  rondleiding  ׀  broodjeslunch bij goed weer buiten met koffie/thee/jus d‘orange en fruit na  ׀ vanaf € 19,50 p.p.
 • Waardige thee – een high tea op niveau
  een high tea op De Etage ׀ vanaf € 22,50 10-15 personen ׀ uitbreidingen in overleg duur ± 3 uur

Daarnaast is er ook ‘maatwerk’ mogelijk: Informeer vrijblijvend naar bijvoorbeeld een wijnproef, een ‘sapje met een hapje’, een barbecue, een klein buffet etcetera.

UITSTAPJES VANUIT HET MUSEUM

 • Over de Giessen – museumbezoek met een vaartocht
  vanaf 15 personen   ׀    € 10,– p.p. incl. rondleiding en koffie met gebak + extra: boot € 370,–  ׀  duur ± 5 uur, waarvan 2 uur varen (met eigen vervoer naar opstapplaats in Giessenburg)
 • De Gouden Eeuw – bezoek museum en kaasboerderij
  vanaf 15 personen   ׀    € 17,50 p.p. incl. koffie met gebak   ׀   duur ± 4 uur ׀ met eigen vervoer naar boerderij in Giessenburg
 • Met Paard en Koets – rijtoer en na afloop museumbezoek
  vanaf 15 personen  ׀   € 21,50 p.p. incl. rondleiding en koffie met gebak  ׀   duur ± 4 uur, waarvan 1½ uur toer
 • Huur een sampan – museumbezoek en aansluitend zelf gaan varen
  ontvangst met koffie en museumbezoek (€ 5,50 incl. entree), waarna u op eigen gelegenheid naar elders gaat voor een pleziertocht met een Chinese fluisterboot (prijs boot voor 4 personen vanaf € 40,–  voor 2 uur)
 • Door de Alblasserwaard – ontvangst in museum waarna u uitwaaiert
  ontvangst met koffie & koek (kosten € 7,00 incl. entree), waarna u zelf het museum bekijkt om vervolgens de Alblasserwaard of omgeving in te trekken – het museum stuurt of mailt u graag de mogelijkheden.

VERGADER- EN ANDERE ARRANGEMENTEN

De Etage is uitstekend geschikt voor bijeenkomsten van uiteenlopende aard. Er is moderne audiovisuele apparatuur beschikbaar en u kunt consumpties gebruiken naar wens. Hier volgen enkele voorbeelden:

 • Inspirerend vergaderen
  kom een ochtend, middag of avond vergaderen op De Etage ׀ inclusief onbeperkt koffie, thee en water ׀ prijs € 185,–  ׀  uitbreiding tegen meerprijs (op aanvraag) met bijvoorbeeld afsluitend drankje of een klein buffet
 • Cursussen en bedrijfspresentaties
  de mooie ambiance van het museum werkt positief op de resultaten van cursussen en uw productpresentaties ׀ tijdens de pauzes kunt u vrij het museum en de tuin bezoeken ׀ basisprijs € 185,–  ׀  alle extra’s op aanvraag
 • Workshops en lezingen
  de ruimte biedt plaats aan zo’n 80 personen voor lezingen. Bij workshops kunnen er ± 30 plaatsen worden gerealiseerd ׀ prijs op aanvraag

HUWELIJKEN

De Etage is uitstekend geoutilleerd voor het sluiten van huwelijken. Als u wilt kunt u ook buiten in bijvoorbeeld een speciaal opgezet prieel de mooiste dag van uw leven meemaken. Aansluitend bruidstaart met koffieronde of het uitbrengen van een toast op het huwelijk zijn uiteraard mogelijk. Zowel het museum als de museumtuin zijn zeer geschikt voor bruidsfoto’s en andere fotoreportages. Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen.

VOOR DE KIDS

 • Educatief programma met de school
  elk jaar is er een vast programma, maar in overleg kan hiervan ook worden afgeweken. De kosten zijn € 3,– per kind met een minimum van € 50,–. Twee begeleiders zijn gratis.
 • Kinderfeestje
  ontvangst met limonade gevolgd door een rondleiding. Daarna kan worden gekozen uit de verkleedkist, een bezoek aan de smid of een kinderworkshop. De kosten zijn € 6,– per kind bij één keuze. Een tweede keuze kost € 2,– extra. Minimaal 6 en maximaal 10 kinderen. Twee begeleiders gratis.
 • Kinderworkshops
  bij vroegtijdige reservering kan het museum diverse kinderworkshops verzorgen, zoals glas schilderen, tegel schilderen, schrijven met de kroontjespen enzovoort. Prijs € 5,–.

Alle vermelde arrangementen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Bij arrangementen zijn kortingskaarten zoals de museumkaart niet van toepassing.


INFORMEER VRIJBLIJVEND OF GEEF UW WENSEN DOOR. MUSEUM DE KOPEREN KNOP ADVISEERT U GRAAG.

Bel tijdens kantooruren 06-12333824 of mail via reserveringen@koperenknop.nl


De prijzen in deze brochure zijn inclusief btw en gebaseerd op de geldende prijzen per 1 februari 2018. Aan het museum doorberekende prijsverhogingen boven de normale inflatiecorrectie moeten u worden doorberekend. Bij bijzondere prijsafwijkingen wordt eerst met u contact opgenomen. Bestelde aantallen worden volledig in rekening gebracht, tenzij er minimaal drie werkdagen van te voren wijzigingen zijn doorgegeven per email of telefoon.