Particulier vriend worden van het museum

IMG_5539De Koperen Knop is een particulier museum, dat wordt gefinancierd door het regionale bedrijfsleven en door particulieren. Deze zakelijke vrienden en particuliere vrienden zijn voor het museum van levensbelang. Samen met de dagelijks in het museum werkzame enthousiaste vrijwilligers zorgen zij voor de instandhouding. Voor De Koperen Knop is het erg belangrijk dat er meer vrienden komen, voor een zo breed mogelijk maatschappelijk draagvlak. Ook om in de toekomst dezelfde of een nog betere kwaliteit te kunnen leveren op het gebied van de exposities, de permanente collectie en de activiteiten. Daarom doet het museum een beroep op u.

Als particuliere vriend bent u bij het museum betrokken en het geeft u  de volgende voordelen:

  • Eén keer per jaar is er een speciale ontvangst van de vrienden.
  • U ontvangt bericht over het verschijnen van een nieuwe editie van de online nieuwsbrief Beknopt, met daarin informatie over alle activiteiten.
  • U heeft het gehele jaar tijdens de reguliere openingstijden gratis toegang tot het museum.
  • Bij de aankoop van artikelen in de museumwinkel (uitgezonderd boeken en speciale acties) krijgt u 10% korting.

Voor de vriendschap betaalt u voor het eerste gezinslid – minimaal – € 20,– per jaar. Twee volwassenen op het zelfde adres betalen samen  slechts € 30,– per jaar.

Bij aanmelding voor 1 juli van jaar betaalt u het gehele bedrag. |Bij aanmeldingen vanaf 1 juli profiteert u wel van alle voordelen, maar betaal u pas ingaande het volgende jaar.

U kunt het aanmeldformulier voor particuliere vrienden hier downloaden