Trouwen in De Koperen Knop

De mooiste dag van je leven in Museum De Koperen Knop

In een prachtige omgeving elkaar het jawoord geven, je bruidsreportage laten maken en na afloop bruidstaart eten of een toast uitbrengen op een mooie toekomst. 

  • gemakkelijk bereikbaar
  • eigen parkeerplaatsen
  • binnen- en buiten aantrekkelijke locatie

De huwelijksplechtigheid vindt plaats op de grote museumzolder waar voor zo’n 80 personen plaats is. Er een uitstekende geluidsinstallatie, afspeelapparatuur, een beamer en een piano. Er is een stoeltjeslift. Serveren van de koffie gebeurt op zolder of in de koffiekamer. Afhankelijk van het aantal gasten. Bij mooi weer kan dit eventueel ook buiten.

De toast is bij voorkeur een ‘staande gelegenheid’. Dit kan ook in de mooie kamer in het voorhuis. Voor fotoreportages beschikt De Koperen Knop zowel binnen als buiten over tal van leuke plaatsen en gezellige hoekjes.

Het authentiek ingerichte voorhuis is zeer geliefd, maar ook de andere ruimten zijn bijzonder geschikt. Als u unieke foto’s wilt hebben, maakt u foto’s bij de expositie van dat moment. Ook het erf rondom de voormalige boerderij en de grote museumtuin, met griend, grasland en een boomgaard of de smederij, de wagenschuur en de hoepelmakerij zijn leuke locaties voor bruidsfoto’s.

De ambtenaar van de burgerlijke stand van Hardinxveld-Giessendam komt graag naar De Koperen Knop om een huwelijk te sluiten. De afspraken met de gemeente maakt u zelf.

Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden. Graag maakt het museum met u een totaalprogramma, waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen.

Wilt u meer informatie? Bel tijdens kantooruren 06-12333824 of mail via reserveringen@koperenknop.nl