21 maart – Lenteavond

Op dinsdagavond 21 maart 2017 is er ter gelegenheid van het begin van de lente een speciale lenteavond in Museum De Koperen Knop. Het museum is dan tussen 19.00 en 22.00 uur gratis toegankelijk, u kunt deelnemen aan een workshop, inschrijven uiterlijk 15 maart! en er is van alles te koop in de museumwinkel, die voor deze gelegenheid is uitgebreid met een grote brocante tafel en een flinke voorraad gelezen boeken.

Hoewel de meteorologische lente al veel eerder begint, valt de eerste lentedag dit jaar op 20 maart. Voor Museum De Koperen Knop is dit aanleiding om de dag erna flink uit te pakken met een avondopening, waarop iedereen welkom is. De toegang is deze avond gratis.

Voor wie dit wil kan deelnemen aan de bloemenworkshop LENTESCHIKKING. Deze wordt gegeven door Mostert Bloemen en u betaalt hiervoor slechts € 25,-, inclusief materiaal en consumpties. Vooraf reserveren is wel nodig, u kunt zich inschrijven tot uiterlijk 15 maart!.

Daarnaast is de qua assortiment vernieuwde museumshop uitgebreid met diverse aantrekkelijke artikelen en zijn er twee grote verkooptafels. Eén met curiosa en ander oud spul waar veel vraag naar is. En een tweede met een grote voorraad gelezen boeken van goede kwaliteit. U vindt er zeker wat van uw gading.

Uiteraard kunt u ook de expositie van dit moment bezoeken, waarop een grote diversiteit aan oude radio’s te zien is, met veel bijzondere bijbehorende materialen en voorzien van wetenswaardige informatie. In het museumcafé zijn drankjes met wat lekkers erbij te koop