Tweede paasdag geopend

Museum De Koperen Knop is op tweede paasdag open van een tot vijf uur. U bent er dan van harte welkom, voor de expositie Rond de Kraal, voor de paasaccenten in het voorhuis of om gezellig met elkaar te genieten in het museumcafé.

PAASACCENTEN

Tussen de antieke voorwerpen die in het voorhuis regelmatig te zien zijn, treft u tot en met de paasdagen antieke voorwerpen aan die iets te maken hebben met Pasen. Ook vindt u er kunstvoorwerpen rondom het thema Pasen, van beeldend kunstenares Marleen Modderkolk uit Ottoland. De kunstvoorwerpen zijn  te koop.

Zoekt u echter iets kleins, dan bent u van harte welkom in de museumwinkel, waar leuke cadeaus, kaarten en boeken te vinden zijn.

ROND DE KRAAL

De expositieruimte is gevuld met een schitterende collectie kralen. Deze collectie is door De Koperen Knop ter gelegenheid van de expositie samengesteld uit kunstvoorwerpen van professionele en semiprofessionele beeldend kunstenaars en uit collecties van bekende musea, zoals het Allard Pierson Museum (Amsterdam) en het Codamuseum (Apeldoorn). Veel van de kunstvoorwerpen zijn te koop.

Op tweede paasdag is er overigens eenrichtingsverkeer in Binnendams.

VRIJWILLIGERSVACATURES

in het museum zijn er momenteel meerdere vacatures voor vrijwilligers. Wellicht is er ook iets voor u bij. Reacties zijn welkom bij de museumdirecteur Alida Ambachtsheer: 06-14148618.