Vrijwilligers gezocht bij De Koperen Knop

583px kids smederij

Museum De Koperen Knop is contant in ontwikkeling. Daarom is het op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aanpassing en ontwikkeling van activiteiten, een sterke toename van de groepsbezoeken, vertrek wegens functioneel leeftijdsontslag en een betere interne taakverdeling is er ruimte voor mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Het museum is dringend op zoek naar een depotbeheerder c.q. lid van de registratiewerkgroep (beheer van de museale collectie), een hoepelmaker en assistenten voor de automatisering en audio- en video-installaties.

Maar ook op het gebied van de ontvangst van groepen, suppoostendiensten, het verzorgen van de consumpties bij groepen,  in het museumcafé en in  de theetuin, educatieve werkzaamheden, de begeleiding van groepen en het ontwikkelen en voorbereiden van bijzondere activiteiten.

Als ook u een boeiende vrijwilligersfunctie zoekt, waarin u veel contact heeft met andere mensen, is er beslist iets voor u bij. Voor een reactie kunt u direct bellen met de museumdirecteur Alida Ambachtsheer: 06-14148616. Voor elke functie geldt een interne opleiding. Dat kan ook per email koperenknop@planet.nl. Ook als u pas na de vakantie iets zoekt, kunt u bellen. Er is zeker ook wel een functie voor u bij.