Vrienden

Museum De Koperen Knop wordt al vanaf het eerste begin in stand gehouden door het bedrijfsleven. Bedrijven uit de regio, maar ook op landelijk niveau, zorgen met elkaar dat het museum kan bestaan. Het totale onroerend goed is eigendom van acht zakenlieden, de Stichting Eigenaren van De Koperen Knop, die alles om niet beschikbaar stellen aan de samenleving. Ook betalen zij geheel belangeloos het onderhoud van de panden en de zakelijke lasten.

De exploitatie is in handen  van de Stichting Vrienden van De Koperen Knop. Een van de taken van deze stichting is het verkrijgen van voldoende geld om interessante exposities te houden, leuke activiteiten te organiseren en alle daarbij behorende exploitatiekosten te betalen.

Wellicht wilt ook u meedelen in het succes van De Koperen Knop, door vriend te worden. U bent al  zakelijke vriend voor een jaarlijkse bijdrage van € 550,–. Effectief is dit, omdat het museum een ANBI is, na belastingaftrek aanzienlijk minder. En door een speciale belastingregeling mag u de komende jaren zelfs een hoger bedrag als aftrek meenemen.

Lees op deze pagina meer over het worden van zakelijke vriend.

Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen met de museumdirecteur, Alida de Jong-Ambachtsheer, 06 – 14 14 86 18

SPONSORLIJST 16.03.3016-page-001 SPONSORLIJST 16.03.3016-page-002