Vrienden

De huidige Alblasserwaard is ontstaan door de inzet van nijvere ondernemers. In navolging van de boerengeslachten van eertijds hebben zij het gebied economische levensvatbaar gemaakt. Dat getuigt onder meer Museum De Koperen Knop, gevestigd in een deftige boerenhofstee langs de Giessen. Gesticht en in stand gehouden door ondernemers en particulieren.

ALBLASSERWAARDSE BOERDERIJ

De Koperen Knop is in alle opzichten een Alblasserwaardse boerderij. Als museum bestaat het uit een authentiek ingericht voorhuis, een grote expositieruimte en De Etage voor ontvangsten van groepen, presentaties, lezingen en trouwplechtigheden. Achter het museum is een ­grote museumtuin met aspecten van de natuurlijke historie van de Alblasserwaard. Bijgebouwen, zoals een hoepelmakerij, een dorpssmederij en een wagen­schuur maken het erf met bomen, strui­ken en planten compleet.

De financiering van het museum is mogelijk door een groep goede vrienden. Ook u kunt lid van die groep worden. U draagt dan bij aan de verdere ontwikkeling van een hoogstaande cultuurhistorie van de streek. 

ALLES OP EEN RIJTJE

Als goede vriend betaalt u € 550 per jaar (fiscaal aftrekbaar; De Koperen Knop is een ANBI). Daar krijgt u voor terug:

  • Tijdens de openingsuren heeft u met gasten (vier personen) gratis toegang op vertoon van uw vriendenpas.
  • Het exclusieve recht om eenmaal per jaar gratis van de locatie gebruik te maken. Het museum schakelt voor de consumpties een cateraar in. De Etage is zeer geschikt voor uw ontvangsten en bij mooi weer is het gezellig vertoeven in de museumtuin. Er zijn op

De Etage veel voorzieningen voorhanden.

  • Een speciale bedrijfs-arrangementenfolder is in ontwikkeling.
  • Uw (bedrijfs)naam en uw logo worden vermeld in Beknopt en op de website.
  • U wordt tweemaal per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst, bijvoorbeeld voor een netwerkborrel of een business-event.
  • U ontvangt van elke expositie een uitnodiging voor de opening en een affiche.
  • Van alle belangrijke activiteiten krijgt u vooraf per e-mail bericht.
  • Via de online nieuwsbrief Beknopt blijft u op de hoogte van alle museumnieuws.

Wellicht heeft u zelf ideeën over wat het museum u kan bieden. Graag denken wij daarin met u mee en bespreken wij de mogelijkheden met u in een persoonlijke ontmoeting.

MUSEUM DE KOPEREN KNOP HEEFT OOK UW BIJDRAGE NODIG!

Bel voor meer informatie de directeur, Alida Ambachtsheer: 06-14148618 of stuur een e-mail

 

SPONSORLIJST 16.03.3016-page-001 SPONSORLIJST 16.03.3016-page-002