Museum De Koperen Knop organiseert op 11 maart 2023 een lentewandeling door Hardinxveld-Giessendam. Er is een vaste route, met als start en eindpunt in het museum. Via een routebeschrijving wordt u geïnformeerd over huizen en dergelijke met cultuurhistorische elementen. Er is onderweg een consumptiestop waar een verhalenverteller u opwacht. Kijk voor meer informatie op de website koperenknop.nl.  

 Het museum had in januari 2023 een rode wangen wandeling georganiseerd, maar dat bleek een dag waarin de regen met bakken uit de hemel kwam, waardoor deze niet kon doorgaan. Daarom nu een lentewandeling. Niet meer een wandeling in de winterse kou, maar wellicht in het zeker zo gezonde lentezon. Wie wil dat nu niet. Buiten zijn, je bewegen en onderweg ook nog worden geïnformeerd over wat er aan bijzonderheden te zien is.

Dat kan op 11 maart 2023. Er kan tussen 14.00 en 15.00 uur worden gestart bij het museum (Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam) en de kosten zijn € 7,50 per persoon. De jeugd t/m 18 jaar krijgt 50% korting. Bij terugkomst in het museum is er koffie, thee of frisdrank met wat lekkers. U kunt zich aanmelden: telefonisch 0184-611366 of per email: directiesecretariaat@koperenknop.nl.