DEMONSTRATIEDAG IN DE KOPEREN KNOP   

Ter gelegenheid van de exposite van deze zomer zijn op zaterdag 19 augustus 2023 demonstraties gepland in de tuin van Museum De Koperen Knop. Van 11.00 tot 16.00 uur kunt u komen kijken naar grondverzetactiviteiten met modelwagens en naar over verschillende parcours rijdende stoomtreintjes. U heeft die dag gratis toegang.

 Het is deze zomer druk in en om Museum De Koperen Knop. Ongetwijfeld zal het weer van de laatste weken hierin een rol spelen. Kinderen van alle leeftijden komen met hun ouders, grootouders of andere familieleden naar de expositie Poppenhuizen en andere miniatuur kijken. Een expositie die niet alleen boeiend blijkt voor de kinderen, maar ook bij de ouderen veel herinneringen oproept. Op 19 augustus 2023 zorgen de organisaties ‘Steam4Fun’ en ‘Modelbouwvereniging Papendrecht’ voor extra levendigheid met demonstraties met stoomtreinen en modelgraafmachines.

Uiteraard kan die dag ook de expositie worden bezocht en liggen en speurtochten en kleurplaten gereed of kan het detectivespel worden gespeeld. In de expositieruimte staat ook een echt speelhuis met poppenhuizen om zelf mee te spelen. De dag is mede mogelijk dankzij bijdragen uit de Maatschappelijke Agenda van de Gemeente Hardinxveld-Giessendam.

De expositie loopt nog door tot en met 2 september 2023. Zie voor de openingstijden en entreeprijzen de website www.koperenknop.nl of bel 0184-611366.