Museum De Koperen Knop is ook een prima locatie om met een groep te bezoeken. Een bezoek kan met of zonder rondleiding, koffie of thee met wat lekkers erbij. Hiervoor zijn onder meer arrangementen te verzorgen. Wellicht heeft u zelf een idee hoe u uw bezoek aan Museum De Koperen Knop wilt inkleden. Neem eens vrijblijvend contact op.

De Etage is uitstekend geschikt voor bijeenkomsten. Er is moderne audiovisuele apparatuur beschikbaar en een piano. U kunt consumpties gebruiken naar wens.

Museum De Koperen Knop is een historische boerderij die rust en vertrouwen uitstraalt. U doet er als bezoeker inspiratie op. In en om De  Koperen Knop is altijd wel iets te beleven. Het museum is ook leuk voor een bezoek met familie of vrienden. Laat u rondleiden of kijk op eigen gelegenheid rond. In het museum, op het erf, in de museumtuin of zelfs in de polders in de omgeving. De Koperen Knop zorgt – als u tijdig reserveert – voor koffie, thee of fris en als u wilt natuurlijk met wat lekkers erbij. Achter het museum is een gezellige theetuin.

Wilt u meer informatie bel dan vrijblijvend met het museum: tel. 0184- 61 13 66.

Beschikbare ruimte
  • De ruimte biedt plaats aan ruim 80 personen voor presentaties en vergaderingen.
  • Voor lunches e.d. zijn er 50 zitplaatsen
  • Bij workshops zijn er zo’n 30 plaatsen mogelijk.