Museum De Koperen Knop is een prima locatie voor een groepsbezoek. Hiervoor is een arrangementenfolder beschikbaar. Met of zonder rondleiding. Koffie of thee met wat lekkers erbij, lunchmogelijkheden en meer. Wellicht heeft u zelf een idee hoe u uw bezoek aan Museum De Koperen Knop wilt inkleden. Het museum vervult graag uw wensen.

De Etage is uitstekend geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten. Er is moderne audiovisuele apparatuur beschikbaar en een piano. U kunt consumpties gebruiken naar wens. Hier volgen enkele voorbeelden:

Workshops en lezingen
  • De ruimte biedt plaats aan ruim 80 personen voor lezingen en dergelijk. 
  • Bij workshops zijn er zo’n 30 plaatsen

Museum De Koperen Knop is een unieke locatie voor een groepsbezoek. De historische boerderij straalt rust en vertrouwen uit. U doet er als bezoeker inspiratie op, want in en om De Koperen Knop is altijd wel iets te doen en te beleven. Het museum is ook leuk voor een bezoek met familie of vrienden. Laat u rondleiden of kijk op eigen gelegenheid rond. In het museum, op het erf, in de museumtuin of zelfs in de polders in de omgeving. De Koperen Knop zorgt – als u tijdig reserveert – voor koffie, thee of fris en als u wilt natuurlijk met wat lekkers erbij. Achter het museum is een gezellige theetuin.

Alle vermelde arrangementen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Informeer vrijblijvend en/of geef uw wensen door. Het personeel van museum De Koperen Knop adviseert u graag.

Bel tijdens kantooruren 06-12333824 of neem contact op via ons contactformulier.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Beoogde datum voor het betreffende arrangement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.