Museum De Koperen Knop is ook een prima locatie voor een groepsbezoek. Hiervoor is een speciale arrangementenfolder beschikbaar. Een bezoek kan met of zonder rondleiding, koffie of thee met wat lekkers erbij, lunchmogelijkheden en meer. Wellicht heeft u zelf een idee hoe u uw bezoek aan Museum De Koperen Knop wilt inkleden. Het museum vervult graag uw wensen. Neem eens vrijblijvend contact op.

De Etage is uitstekend geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten. Er is moderne audiovisuele apparatuur beschikbaar en er staat een piano. U kunt consumpties gebruiken naar wens. Graag laten wij u kennismaken met enkele mogelijkheden:

  • De ruimte biedt plaats aan ruim 80 personen voor lezingen en presentaties.
  • Bij workshops zijn er zo’n 30 plaatsen mogelijk.

Museum De Koperen Knop heeft unieke mogelijkheden. De historische boerderij straalt rust en vertrouwen uit. U doet er als bezoeker inspiratie op, want in en om De Koperen Knop is altijd wel iets te doen en te beleven. Het museum is ook leuk voor een bezoek met familie of vrienden. Laat u rondleiden of kijk op eigen gelegenheid rond. In het museum, op het erf, in de museumtuin of zelfs in de polders in de omgeving. De Koperen Knop zorgt – als u tijdig reserveert – voor koffie, thee of fris en als u wilt natuurlijk met wat lekkers erbij. Achter het museum is een gezellige theetuin.

Alle arrangementen kunnen aan uw wensen worden aangepast. Informeer vrijblijvend en/of geef uw wensen door. Museum De Koperen Knop adviseert u graag.

Bel tijdens kantooruren 06-12333824.