WEIDS WANDELEN IS HERDRUKT
Het in een handzame uitvoering verschenen publicatie ‘Weids Wandelen’ is eerder dit jaar met veel waardering ontvangen. De belangstelling was groot en het was dan ook al snel op verschillende verkooppunten niet meer te verkrijgen. Maar de vraag bleef. Daarom is met het oog op de komende feestdagen een tweede druk verschenen. Precies hetzelfde boekje, maar met een andere omslag en een iets hoger prijsje.

BEWEGEN EN GENIETEN
Het boekje draagt op meer manieren bij aan het welzijn van de mensen: het zorgt voor meer bewegen door te wandelen. Tijdens dat wandelen in de buitenlucht kun je heerlijk je hoofd leegmaken. En niet onbelangrijk: genieten van alles wat je onderweg te zien krijgt. Als je dan samen of in een groepje een van de wandelingen maakt is er direct ook stof tot spreken. Onderwerpen genoeg. Wat er onderweg zoal te zien zal zijn, staat bij de 32 routes beschreven. Daarnaast staan er ook foto’s, tekeningen, gedichten en recepten in het boekje. Een leuk cadeauboekje dus; echt iets voor de komende feestdagen of om te geven bij een verjaardag.

WANDELEN IN EEN PRACHTIGE LANDSCHAP
Het grote succes van de eerste druk komt vooral ook omdat het gaat over een magnifiek gebied: het prachtige landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Ons eigen landschap. Landschap waar we zuinig op moeten zijn, dat we zelfs moeten koesteren en dat we met elkaar zo mooi mogelijk moeten houden. En dat kan het beste door dit landschap echt te beleven. Door je een te maken met dat landschap.

WAAR TE KOOP?
De publicatie is te koop bij de volgende boekhandels:|
Boekhandel De Gruijter, Sliedrecht, degruijtersliedrecht@hotmail.com
Primera, Hardinxveld-Giessendam, boogaard@primeranet.nl
Miek-cadeau, Giessenburg, info@miek-kado.nl
Boeksjop Rinnah, Hardinxveld-Giessendam, info@boeksjoprinnah.nl
Boek & Co, Leerdam, leerdam@boekenco.nl
Landwinkel Pek, Langerak, info@landwinkelpek.nl
Boekhandel Ritmeester, Hardinxveld-Giessendam, hardinxveld@boekhandelritmeester.nl
De Vos lezen en Wonen, Sliedrecht, info@devosboeken.nl
Galerie De Burgpoort, Gorinchem, liesbethleenman@solcon.nl
En ook in Museum De Koperen Knop te Hardinxveld-Giessendam.

U betaalt voor deze tweede druk ietsje meer, namelijk € 12,50 per stuk. Dit omdat er deze keer geen externe financiering van fondsen en dergelijk is.