dinsdag 17 december 2019

Ook zin in een heerlijke rustige middag in de drukste tijd van het jaar? En dat ook nog in een mooie omgeving en genietend van de heerlijkste lekkernijen? Gun uzelf – eventueel met een of meer vriendinnen – een verrukkelijke middag. Schrijf in op de kerst high tea die Museum De Koperen Knop samen met Thee & Leut organiseert op dinsdag 17 december 2019.

De decembermaand is altijd een van de drukste maanden van het jaar. Een tijd van veel voorbereiden en zorgen dat de feestelijke finale van het jaar volledig naar wens verloopt. Wat is er dan mooier dan een middag eens iets anders en genieten van een geweldige kerst high tea. In een sfeervolle omgeving wordt u hartelijk ontvangen en kunt u vervolgens een verrukkelijke middag ervaren. Een belevenis die u niet snel zult vergeten.

Vanaf 13.00 uur is er een inloop en wordt u verwelkomd. Dan volgt de mogelijkheid van een rondleiding door het museum en door de expositie Onder Nul, die helemaal in het teken staat van winterplezier. U kunt desgewenst ook op eigen gelegenheid rondlopen om te genieten van de cultuurhistorie van de streek. Dan volgt er om 14.30 uur een glas mousserende wijn als start van de high tea en aansluitend worden er op De Etage smakelijke hartigheden gepresenteerd, gevolgd door zoete lekkernijen. Deze middag worden er diverse soorten thee geserveerd. Rond 16.30 uur wordt de verrukkelijke middag afgesloten en kan iedereen terugkijken op een gezellige decembermiddag.

Reserveren kan door het aantal deelnemende personen op te geven: dat kan per email naar de adressen of reserveringen@koperenknop.nl of debora@theeenleut.nl. De kosten van € 25,– per persoon kunnen vooraf worden overgemaakt op bankrekening NL93RABO0395001005 t.n.v. Museum De Koperen Knop of op de middag zelf in het museum worden betaald (pinautomaat aanwezig). Onverhoopte afmelding kan tot en met 11 december 2019 per email zonder dat betaling verplicht is. Het adres van het museum is: Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam.