LOOP MEE MET RODE WANGEN WANDELING

Dankzij de versoepelingen is Museum De Koperen Knop weer volop in bedrijf. Iedereen is opnieuw van harte welkom. En om de heropening van de tot 2 april 2022 verlengde expositie Mooi Rood te vieren, is er op 12 maart 2022 een speciale door het museum georganiseerde Rode Wangen Wandeling.

INFORMATIE
Op zaterdag 12 maart 2022 is iedereen van harte welkom in het museum. De Rode Wangen Wandeling kan die dag worden gestart tussen 11.00 en 14.00 uur. Bij de receptie van het museum krijgt u voor € 7,50 per persoon een routebeschrijving. Maar voor u daaraan begint krijgt u volop de gelegenheid de expositie Mooi Rood te bezoeken. Vervolgens gaat u op stap. Halverwege de route krijgt u een glas glühwein of een kop warme chocolademelk. U vervolgt de wandeling en bij terugkomst in het museum kunt u genieten van een heerlijke kop soep.

INSCHRIJVEN
Het is gewenst dat u vooraf inschrijft, zodat bekend is met hoeveel deelnemers er rekening moet worden gehouden. Inschrijven kan tijdens de openingstijden van het museum aan de balie, per telefoon 0184-611366 of per e-mail directiesecretariaat@koperenknop.nl. U kunt inschrijven tot en met 5 maart 2022. Wacht niet te lang, want bij te veel deelnemers moet de inschrijving voortijdig sluiten.

HET MUSEUM
Museum De Koperen Knop is gevestigd op Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam.
De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag 11.00-17.00 uur. Meer informatie vindt u op de website www.koperenknop.nl. Wilt u specifieke informatie, dan kunt u een mail sturen naar koperenknop@koperenknop.nl. Het museum is gevestigd in en rond een grote monumentale 17e eeuwse boerderij. Er is ook een permanent gedeelte, er zijn diverse bijgebouwen, een grote museumtuin, een grote ontvangstruimte en een museumcafé met terras.