Routebeschrijvingen naar Museum De Koperen Knop

Auto A15

Afslag 26 Hardinxveld-Giessendam. Dan volgt u de borden richting Giessenburg. Bij de rotonde rechtdoor en aan het einde van de weg linksaf. Bij de spoorwegovergang de spoorlijn over en rechts aanhouden Binnendams in. Het museum vindt u na ruim 800 meter aan uw linkerkant. Op het museumterrein zijn parkeerplaatsen.

N214

Bij de rotonde neemt u richting Hardinxveld-Giesendam. Aan het eind van de weg bij de kerk houdt u rechts aan de Oudkerkseweg op en na 1200m ziet u het museum rechts.  Op het museumterrein zijn gratis parkeerplaatsen.

Trein

Station Hardinxveld-Giessendam op de spoorlijn Dordrecht-Gorinchem/Geldermalsen  (Arriva). U loopt naar de spoorwegovergang. Daar ziet u aan de overzijde van spoor 2 het bordje ‘De Koperen Knop’. U loopt/fietst rechts Binnendams in. Na ruim 800 meter ziet u het museum aan uw linkerkant. De wandeling naar het museum duurt ± 10 minuten.

Bus

Lijn 76 (Arriva) rijdt tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam en stopt op de halte ‘De Koperen Knop’. Opstappen bij het station Hardinxveld-Giessendam of het station Gorinchem opstappen. Voor meer informatie: www.arriva.nl. Beperkte rijtijden.