Dit voorjaar organiseert Museum De Koperen Knop twee schilderworkshops in de prachtige  museumtuin. Deze dagworkshops worden begeleid door Petra van de Velde
terwijl het museum de complete verzorging in handen heeft: een luxe lunch, tussendoor koffie, thee en fris en ter afsluiting een borrel.

AANMELDEN
De data  van de komende workshops zijn 16 mei en 5 juni 2019. Als u wilt deelnemen moet u snel zijn, want er is veel belangstelling, terwijl de groepen uit hooguit acht personen mogen bestaan, zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. De kosten zijn € 70,–, per persoon, waarvoor u van een compleet verzorgde dag kunt genieten in een heel mooie en prettige omgeving. Aanmelden kan per email: petra@petravandevelde.nl. Als u zich heeft aangemeld verneemt u later detailinformatie. U kunt ook een email sturen als u eerst nadere informatie wilt hebben.

Als deelnemer kunt u zelf een mooie plaats uitzoeken op het erf rond het museum of in de grote museumtuin. Daar vindt u tal van te schilderen plekjes, midden in het prachtige landschap van de Alblasserwaard. Mochten de weersomstandigheden tegenvallen dan wordt er bij en in het museum gezocht naar een alternatieve mogelijkheid, in een van de schuren of in het museum zelf.