Trouwen in De Koperen Knop maakt je trouwdag nog mooier

Wat is er mooier dan elkaar het jawoord geven in een prachtige omgeving. In een museum: binnen op De Etage of buiten in de museumtuin.
Je kunt er ook je trouwfoto’s laten maken. En na afloop met alle gasten genieten van koffie met bruidstaart of het glas heffen op een mooie toekomst. Het is allemaal mogelijk in Museum De Koperen Knop. Informeer vrijblijvend…

Laat je huwelijk voltrekken in de schitterende entourage van Museum De Koperen Knop. Op De Etage, de prachtig ingerichte vroegere hooizolder. Of in de museumtuin, midden tussen de natuur. Dan wordt je trouwdag een unieke dag. Door de mengeling van eeuwenoude historie en moderne zakelijkheid.

Je kunt de huwelijksplechtigheid geheel naar eigen idee invullen. Het museum helpt daarbij graag. Neem vrijblijvend contact op om je wensen naast de vele mogelijkheden te leggen. Op De Etage is plaats voor circa 80 personen.

Vooraf een kopje koffie of iets anders gebruiken? Na afloop van de plechtigheid met elkaar koffie drinken met bruidstaart? Of genieten van een glas champagne en een toast uitbrengen op het kersverse gelukkige paar? Er is veel mogelijk. Via een vaste cateraar kan er worden gezorgd voor een aangeklede borrel of een lunch. Uitgebreid of eenvoudig. Het museum leent zich helaas niet voor recepties en feesten.

Piano

Maak gratis gebruik van onze piano

Geluidsinstallatie en touch screen

Een uitstekende geluidsinstallatie en groot touch screen zijn aanwezig

Invalide vriendelijk

Er is een traplift beschikbaar en een rolstoelvriendelijk terras

Je trouwdag wordt zo onvergetelijk

Op De Etage is een piano beschikbaar. Er is een uitstekende geluidsinstallatie met beeldscherm en de ruimte is voor mindervaliden met een traplift bereikbaar. Bij een plechtigheid buiten moet er materiaal worden gehuurd. De kosten hiervan worden doorberekend. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek wordt gekeken of je wensen te realiseren zijn.

Waarom trouwen in De Koperen Knop;

  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Binnen- en buiten een aantrekkelijke locatie
  • Goed te combineren met koffie met bruidstaart of het uitbrengen van een toast op het huwelijk

Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden. Graag maakt het museum met u een totaalprogramma, waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via 06-12333824 of via ons onderstaande contactformulier.

De afspraken met de gemeente maakt u zelf.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Hier kunt u de datum aangeven waarop u de Koperen Knop zou willen huren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.