Trouwen op De Etage

De Etage is uitstekend geoutilleerd voor het sluiten van huwelijken. Alle mogelijke voorzieningen zijn in deze gezellige ruimte voor handen.
Aansluitend bruidstaart met koffieronde of het uitbrengen van een toast op het huwelijk zijn uiteraard mogelijk. Zowel het museum als de museumtuin zijn zeer geschikt voor bruidsfoto’s en andere fotoreportages. Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen.

De huwelijksplechtigheid vindt plaats op De Etage waar voor zo’n 80 personen plaats is. Er een uitstekende geluidsinstallatie, afspeelapparatuur, een beamer en een piano. Er is een stoeltjeslift. Daar kan ook koffie met bruidstaart worden gebruikt of een toast worden uitgebracht op het zojuist gesloten huwelijk. Het serveren van de koffie gebeurt op zolder in het rijgebint of in de koffiekamer. Afhankelijk van het aantal gasten. Bij mooi weer kan dit eventueel ook buiten.

De toast is bij voorkeur een ‘staande gelegenheid’. Dit kan ook in de mooie kamer in het voorhuis. Voor fotoreportages beschikt De Koperen Knop zowel binnen als buiten over tal van leuke plaatsen en gezellige hoekjes.

Het authentiek ingerichte voorhuis is zeer geliefd, maar ook de andere ruimten zijn bijzonder geschikt. Als u unieke foto’s wilt hebben, maakt u foto’s bij de expositie van dat moment. Ook het erf rondom de voormalige boerderij en de grote museumtuin, met griend, grasland en een boomgaard of de smederij, de wagenschuur en de hoepelmakerij zijn leuke locaties voor bruidsfoto’s. En als u helemaal unieke foto’s wilt laten maken doet u dat in de expositieruimte, want wat daar staat gaat over een aantal weken weer weg om in die vorm nooit meer terug te keren.

Piano

Maak gratis gebruik van onze piano

Geluidsinstallatie en beamer

Een uitstekende geluidsinstallatie en beamer zijn aanwezig

Invalide vriendelijk

Er is een traplift beschikbaar en een rolstoelvriendelijk terras

Buiten trouwen

Het komt steeds meer voor dat een toekomstig stel ervoor kiest om de trouwplechtigheid buiten in de museumtuin te laten plaatsvinden. Dat kan natuurlijk alleen bij goed weer.Daar zijn veel extra voorzieningen voor nodig, waardoor hier ook extra kosten mee zijn gemoeid.

Waarom trouwen in De Koperen Knop;

  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Eigen parkeerplaatsen
  • Binnen- en buiten een aantrekkelijke locatie
  • Goed te combineren met koffie met bruidstaart of het uitbrengen van een toast op het huwelijk

Informeer vrijblijvend naar prijzen en mogelijkheden. Graag maakt het museum met u een totaalprogramma, waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via 06-12333824 of via ons onderstaande contactformulier.

De afspraken met de gemeente maakt u zelf.

  • Hier kunt u de datum aangeven waarop u de Koperen Knop zou willen huren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.