SUPERMODERN EXPOSITIE IN OUDE STAL.
Waar ooit de koeien stonden was tijdens de zomermaanden een tentoonstelling te zien over het onderwerp driedimensionaal.  Tot en met 14 september 2019 was bij deze boeiende expositie van alles te zien en te doen van en over 3D.

MODERNE TECHNIEKEN
Naast het maken van een boeiende speurtocht door de expositie was er aan deze tentoonstelling ook een fotowedstrijd verbonden. Aangezien in 2019 het museum haar 30 jarig jubileum viert, was het museum de hele zomer voor kinderen uit alle streken gratis toegankelijk. En daar is veel gebruik van gemaakt. Veel ouders maar ook opa’s en oma’s kwamen genieten van de moderne techniek. Na 14 september heeft de jury de winnaar gekozen uit de vele ingezonden foto’s. Fenna de Nooijer uit Hendrik Ido Ambacht is de gelukkige winnaar en heeft de prijs inmiddels ontvangen.

Ook heeft de jury de beide winnaars van de speurtochten bekend gemaakt. Stagh Jongeneel uit Molenaarsgraaf en Miriam uit Meerkerk. Zij hebben de speurtocht foutloos ingevuld. De cadeaubon die aan deze prijs verbonden was hebben ze inmiddels ook ontvangen.

We feliciteren de prijswinnaars van harte!