WORKSHOPS DRUKTECHNIEKEN

Ter gelegenheid van de bijzondere expositie over textiele kunst organiseert Museum De Koperen Knop dit najaar twee workshops. De deelnemers krijgen daarbij de ins en outs te horen en te zien van een aantal druktechnieken. Door hiermee zelf aan de slag te gaan, maakt u kennis met de verschillende technieken.  

WORKSHOPS
22 oktober 2021 zijn de kids vanaf 6 jaar welkom. Vanaf 14.00 tot rond 16.00 uur krijgen ze gelegenheid om op eenvoudige wijze meerdere druktechnieken te proberen. Dit kost € 7,50 per kind. 29 oktober 2021 is er een workshop voor volwassenen. Deze is van 13.30 tot 16.00 uur. Hier komen naast eenvoudige, ook enkele wat ingewikkelder technieken aan bod. De kosten hiervan zijn € 12,50 per persoon. In de kosten is het benodigde materiaal inbegrepen en ook koffie of thee. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje voor eigen rekening nog even na te genieten. Voor een goede organisatie moet u zich wel vooraf opgeven: directiesecretariaat@koperenknop.nl of 0184-611366.

DRUKTECHNIEKEN
Er bestaan vele vormen van druktechnieken. De workshops bieden een mooie gelegenheid voor een nadere kennismaking. Ook als u er al het een en ander van weet is deelname interessant. Want de ene techniek is ingewikkelder dan de andere. Als je zelf thuis van alles uit wilt proberen moet je veel materialen op voorraad hebben. Hoe leuk is het dan dat je het eerst ergens uit kunt
Voor meer informatie over het museum en de expositie: www.koperenknop.nl. Het adres is Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Groepsbezoeken en het gebruik van het museum als vergaderlocatie of cursusruimte kan ook op andere tijden. Voor vragen kunt u mailen met koperenknop@koperenknop.nl of bellen naar 0184-611366. Het museum heeft een museumcafé, een permanent gedeelte, een grote museumtuin met diverse bijgebouwen.